Konyhabútorok

Mindenki szeretne..

szép és minőségi egyedi konyhabútort vásárolni.

Mit is jelent ez?

 

Designos legyen mintha Olaszországban készült volna, és kiváló minőségű mintha Németországból érkezne. Sokan tudják már, hogy az olasz design nem mindig jár együtt a minőséggel, amennyiben igen akkor az ár kicsit magasabb lesz, mint amit rászánnánk a bútorunkra. A német minőségi bútorok egy magasabb árkategóriát képviselnek.

Az általunk képviselt HANÁK bútorgyár termékei minden követelménynek eleget tesznek, a design olasz, a minőség német. Saját gyártásban történik minden, a vasalatokat pedig a legnevesebb vasalat gyártóktól közvetlenül szerezzük be. Csehország kis ország, de a bútorgyártásban igazi nagyhatalomnak nevezhető. Erősnek kell lennie, hiszen legtöbben a német minőségben hisznek, és arra adnak ki pénzt, vagy az olasz designra költenek. A HANÁK bútorgyár viszonteladói megtalálhatóak szinte minden európai országban, többek között Olaszországban és Németországban is. Nos, ebbe a két országba konyhabútort beszállítani olyan mintha a Szaharába homokot, vagy az Eszkimóknak jeget értékesítenénk. Ezt a cég csak úgy tudta elérni, sikeresen felépíteni és szinten tartani, hogy a design, a minőség és az ár megfelelő szinten találkozott.

Mit is jelent az egyedi konyhabútor? Azt hogy a bútorok egyedi színben és egyedi méretben is kaphatók? Legtöbbször igen, ezt jelenti, de mi ennél sokkal többet kínálunk.

Az egyedi konyhabútorok, az egyedi nappali és hálószoba összeállítások, nem csak méretükben és színükben egyediek, hanem a tervezésük is egyedi. Minden megrendelőnket nevezhetjük egyedinek, hiszen mindenkinek más a kedvenc színe, más méretű a lakása, máshogy használja a konyhabútort és más főzési szokásai vannak. Mi azért vagyunk, hogy ezeket az egyedi elképzeléseket a tapasztaltunkkal, az ismert lehetőségekkel együtt összegyúrjuk egy olyan egésszé, aminek a végeredménye szinte megismételhetetlen, amitől az otthonok igazán egyedivé és harmonikussá válnak.

A megoldások átláthatóak és tiszták, a laikusok számára is könnyen értelmezhetőek. Az általunk kínált konyhabútorok között mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb típust és színt, melyet szükségleteinek megfelelően egyedileg tervezünk meg. A termékválaszték olyan széles, hogy az egyszerűtől a standardon át a luxusig minden igényt ki tudunk elégíteni. Valamennyi kategóriában az anyagok minősége magas szinten van, melyet a gyártás során folyamatosan ellenőriznek.

A Color Naturalis csapata otthonosan mozog a tradicionális, mediterrán, a rusztikus, landhaus, antikolt, minimál, high-tech és egyéb stílusokban. Figyeljük a trendeket, kiállításokat, így ügyfeleinknek mindig naprakész információkkal tudunk szolgálni az egyedi megoldásokról. A Color Naturalis olyan egyedi bútorokat kínál a megrendelőinek, melyek megjelenése és használata hosszú távon örömet és elégedettséget fog nyújtani. Számunkra nagyon fontos, hogy a megrendelő ne csak szép és egyedi bútort kapjon tőlünk, hanem funkcionálisan is elégedett legyen a vásárolt termékkel. Azok a vásárlóink, akik az elmúlt közel két évtizedben nálunk vásároltak, a mai napig büszkék bútoraikra. Számunkra a legjobb reklám az elégedett és a visszatérő ügyfél.

Szakképzett és tapasztalt lakberendező és bútortervező végzettségű kollégák várják az érdeklődőket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot, hogy személyesen is tájékozódhasson a részletekről.

Üdvözli Önt a COLOR NATURALIS BÚTOROK csapata.