Irodabútorok

munka igényes környezetben

Az irodája és a benne levő

irodabútorok sok mindent elárulnak cégéről. Fontos, hogy a betérő ügyfelek, meglevő és leendő partnerek azt érezzék, hogy az Ön cége nem csak a munkájára igényes, hanem környezetére is, és gondoskodik munkatársai kényelméről.

Kérje díjmentes árajánlatunkat, hívjon minket akár most!

Hosszas keresgélés után a modul méretekből nem tudta összeállítani az Önnek megfelelő irodabútort? Nálunk nem okoz problémát, hogy egyedi irodabútor elképzelései megvalósuljanak. Természetesen kiindulási pontként mi is használunk bizonyos méreteket, de ezen felül az egyedi igényeket szem előtt tartva tervezzük meg irodabútorát.

Egyedi igényei vannak irodabútorával kapcsolatban, ügyfélvárót is szeretne kialakítani és recepciós pultra is szüksége van? Úgy érzi, hogy gondban van? Keressen minket, mi megoldjuk ezeket a gondjait. A rugalmasságra azért van lehetőség, mert irodabútoraink saját fejlesztésűek és saját gyártósorunkon készülnek. Kínálatunkban az alapanyagok széles választéka megtalálható, valamint a tudásunk legjavával oldjuk meg partnereink egyedi igényeit is.

Irodabútor tervezés az alapján történik, hogy hány fő fogja használni az irodabútorokat. Milyen nagyságú a cég ügyfélforgalma, milyen méretű irodatechnikai gépeket használnak (fénymásoló, iratmegsemmisítő, fax, számítógépek, stb.). Mindezekre a kérdésekre kérjük, hogy minél pontosabban válaszoljanak, hiszen ha csak egy fénymásoló méretét nézzük meg, akkor elég tág határok között mozoghat és az irodabútor megtervezésekor az optimális méreteket kell használnunk, hogy a funkcionalitást is szem előtt tartsuk.

Az íróasztal mindig az egyik legfontosabb elem. Jól át kell gondolni, hogy hová helyezzük el, méretét és formáját meghatározza, hogy az íróasztalnál dolgozó milyen feladatokat fog ellátni. Standard íróasztalaink között megtalálhatóak a dominó elven rakosgatható típusok is, melyek kialakításukból adódóan bármikor másként is átrendezhetőek. A 3D vákuumtechnológiának köszönhetően az asztallapok élei nem élesek és nem sérülékenyek.
A saját gyártás lehetővé teszi a különleges asztallapformák kialakítását, az egyedi elképzelések megvalósítását!

Nyitott polcos szekrények minden irodabútor elengedhetetlen eleme. Praktikusak, mert a sűrűn használt akták könnyedén elérhetőek. Árban is kedvezőbbek az ajtós illetve fiókos elemekkel szemben. Egy hátrányuk van, hogy a benne tartott dolgok, ha nincsenek napi szinten használva, bizony könnyebben porosodnak.

Ajtós szekrények kiválasztásánál fő szempont a pakolhatóság, viszont ügyelni kell, hogy milyen mély és milyen magas bútorokkal rendezzük be a tereket. Amennyiben sok magas (álló) szekrényt használunk és nincs megfelelő tér hozzá, sajnos egy gardrób szoba hatását fogjuk elérni. Ugyanaz a tér sok alacsony kis szekrénnyel berendezve az üresség érzetét fogja sugallni, arról már nem is beszélve, hogy az iratokat és egyéb tárolandó dolgokat előbb vagy utóbb nem tudjuk majd hová elhelyezni.

Fiókos szekrények fontos kellékei az irodáknak. Tollak, tűzőgépek, lyukasztók, a telefon töltője és ezer más apró dolog elrejtését szolgálja.

Az ajtós és fiókos irodabútoraink kérhetőek zárható változatban is.

Bemutatótermünkben irodai székeit is megrendelheti!

Kiknek ajánljuk az irodabútorainkat?

  • A modern letisztult design kedvelőinek
  • A praktikus és egyszerű megoldást előtérbe helyezőknek
  • A minőség és az esztétikum keresőinek
  • A megbízható hazai terméket előnybe részesítőknek

Garancia az irodabútorainkra 12 hónap. Irodabútorainkhoz minőségi alapanyagot használunk és a szem előtt tartjuk az ergonómiát, funkcionalitást, praktikus és egyedi megoldásokat. A kialakításkor a modern megjelenés és gazdag színválaszték fontos tényező, mely lehetővé teszi, hogy az irodabútor minél jobban illeszkedjen az ÖN cége arculatához, kellemes környezetet biztosítson az ügyfelei és a kollégái számára. Termékeink értékét növeli, hogy nem csak hosszú távra tervezzük, hanem a jó minőség mellett rövid szállítási határidőt is biztosítunk. Amennyiben évek múlva át szeretne költözni egy másik irodába vagy csak alakítani, bővíteni szeretné az irodabútorát, akkor mi díjmenetesen felülvizsgáljuk, terveket és árajánlatot készítünk a kérésének megfelelően.