Beépíthető gépek

“Ha nem törekszel jobb lenni, már jó se vagy.” Robert Bosch

BOSCH

A Bosch háztartási készülékei generációk óta mindig egy kicsit könnyebbé tették a hétköznapokat. Elvégzik a munkák egy részét Ön helyett.

A cég sikertörténete a Robert Bosch által alapított finommechanikai és elektrotechnikai műhellyel kezdődik. Az alapító célkitűzése az volt, hogy mindig a lehető legjobb termékeket állítsa elő. Robert Bosch hitt abban, hogy a tisztességes iparos munka mindig fontosabb, mint az átmeneti haszon. Erre a filozófiára vezethető vissza, hogy termékeik több mint 130 év óta kompromisszummentes minőséget, műszaki tökéletességet és maximális megbízhatóságot képviselnek.

1933-ban mutatták be első háztartási készüléküket Németországban.

1958-ban indul a Bosch első mosógépének sorozatgyártása, melynek eredményeképp a mosás egyre inkább mellékes tevékenység lett az évtizedek során. A Bosch Háztartási Készülékek első mosogatógépével véget ér a fáradságos kézi mosogatás korszaka. A készülékkel idő, munka és víz takarítható meg, az edények pedig mindig ragyogóan tiszták lesznek. A mikrohullámú sütők 1973 óta szolgálják a dolgozó nőket, és természetesen a család többi tagját is.

A 80-as években a Bosch számos funkciót kombinál egy készülékben. A Bosch nevéhez fűződik az első beépíthető sütő integrált mikrohullámú funkcióval és az első öntisztító technológiával felszerelt többfunkciós sütő.

1989-ben új innovációt vezet be a piacra a Bosch: a 0°-os hűtési technológiát. A Bosch hűtőgépekben tovább maradnak frissek és ropogósak a gyümölcsök és zöldségek.

A Bosch a környezetvédelemben is korán úttörő szerepet vállalt: németországi, görögországi és spanyolországi üzemeit teljesen átállítja a CFC- és FC-mentes hűtőkészülékek gyártására, ezzel is csökkentve a káros anyag kibocsátást.

A Bosch háztartási készülékei kompromisszummentes minőséget, műszaki tökéletességet és maximális megbízhatóságot képviselnek.

Maximális megbízhatóság jellemzi a Bosch készülékeket: például főzőlap esetén a FlexInduction funkció, mely automatikusan érzékeli a főzőedények méretét és helyzetét, és csak ott állít elő hőt, ahol szükség van rá, azaz pontosan a fazék alja alatt. Ez a funkció rendkívül biztonságossá teszi a Bosch főzőlapokat, hiszen az edényfelismerő rendszer azonnal lekapcsolja a főzőlapot, ha leveszi róla az edényt. Nem mellesleg energiát is megtakarítunk vele.

NEFF

A NEFF márka már több,mint 140 éve létezik. Kezdetektől fogva egyediségre, tökéletességre és innovációra törekedtek a cég vezetői és alkalmazottai. Ez az utóbbi években sem változott.

Kizárólag a NEFF készülékekre jellemző tulajdonságok:

Slide&Hide , egyedülálló eltűnő sütőajtó:

A Hide® sütőajtó nyitáskor teljesen eltűnik a sütőtér alatt, hogy Ön még kényelmesebben hozzáférhessen az ételekhez. A SoftClose mechanizmus biztosítja, hogy az ajtó halkan és könnyedén kerüljön a helyére, ezáltal még komfortosabban érzi magát a készülék használója.

A Slide® sütők fogantyúja a sütőajtó mozgásával ellentétesen fordul el a sütő nyitásakor, illetve csukásakor, hogy a fogantyú mindig kényelmesen illeszkedjen az Ön kezébe.

CircoTherm funkció:

Komplett menü egyetlen sütési funkcióval, úgy, hogy közben az ételek nem veszik át egymás ízét? A NEFF sütőivel lehetséges! Az új EfficientDrive® motortechnológiának köszönhetően 4 szinten lehetséges a sütés úgy, hogy a hal halízű, a sütemény pedig sütemény ízű marad.

FullTouch Control:

Az érintésvezérléssel működő, innovatív és nagyfelbontású FullTouch® kijelző forradalmasította a NEFF sütők kezelését. Egyetlen érintéssel vezérelheti sütőjét!  A kijelző nagy felbontásának köszönhetően könnyedén olvasható, és kiválóan kezelhető.

NEFF Light RED
A NEFF sütőtér világítását is forradalmasította: a NEFF Light Red lámpák tökéletesen bevilágítják a sütőtér minden sarkát, mind a 4 sütési szinten.

ComfortFlex sütősínek:

A ComfortFlex sütősínek segítségével kényelmesen hozzáférhet ételeihez!A síneket úgy tervezték, hogy biztonságosan megfoghassa a tálcákat, nehéz edények esetében is. A cserélhető síneket pedig könnyedén cserélgetheti a 4 szinten.

TwistPad vezérlés:

A mágneses kezelőgomb mágnesessége miatt könnyedén levehető, ráadásul biztosítja, hogy a főzőlapon a megfelelő helyen maradjon. A főzőlapba épített szenzorok érzékelik a szabályozó mozgásának irányváltoztatásait, és végrehajtják a kívánt beállításokat. Amennyiben eltávolítja, vagy áthelyezi a kezelőgombot, a főzőlap automatikusan kikapcsol.

WHIRLPOOL

Az idén 106 éves születésnapját ünneplő Whirlpool olyan innovatív háztartási készülékeket kínál vásárlóinak, melyek a kényelmi szempont mellett eleganciát sugároznak és a legmodernebb formatervezési trendeket követik, emellett a fenntartható világért is sokat tesznek.

A Whirlpool célja a legintelligensebb készülékek megalkotása, ezért folyamatosan kutatják a technológia legújabb vívmányait, keresik a határokat. Ez a törekvés teremtette meg a 6. Érzék technológiát, mely érzékeli a körülményeket, és alkalmazkodjon is hozzá. A legegyszerűbb mindennapi teendőket a legintelligensebb készülékekkel végezheti el, legyen szó mosógépről, beépíthető sütőről, páraelszívóról vagy hűtőkészülékről.

A cég filozófiája szerint egy készülék külső szépsége és ergonómiája elválaszthatatlan, tehát arra törekszenek, hogy a legintelligensebb funkciók és az elegáns külső összhangban legyen, a készülékek pedig könnyen kezelhetőek legyenek. világában egy készülék külső szépsége és ergonómiája elválaszthatatlan egymástól.

A folyamatos fejlődés és innováció a vásárlók számára olyan valódi értéket teremtettek, melyek az egész iparágban példa nélküliek.

KÜPPERSBUSCH

A Küppersbusch régi, jelentős piaci szereplő a háztartási gépek és a nagykonyha technika területén is és tagja a világszerte működő Teka-csoportnak.

A cég története 1875-ben kezdődött Gelsenkirchen környékén széntüzelésű tűzhelyek gyártásával. A 2000-es évekre a Friedrich Küppersbusch alapította családi vállalkozás nemzetközi társasággá nőtte ki magát.

A Küppersbusch történetét folyamatos fejlesztések jellemzik. Alapítása után 14 évvel már évi 6600 tűzhelyet gyártottak, 1907-től már Németország legnagyobb főzőkészülék gyára volt. 1925-ben elkezdődött az elektromos készülékek gyártása.

1973-ban a Küppersbusch kifejlesztette a sütőknél a multitherm plus-rendszert (az első hőlégkeverés háztartási alkalmazása), valamint a 80-as években az ökotherm gyűrű katalizátort a sütő és a konyha levegőjének optimális tisztán tartása érdekében, és ez csak kettő a Küppersbusch fejlesztéseiből a konyhatechnika területén.

A Küppersbusch cégfilozófiája 125 éve változatlan: minőség, modern technikai megoldások és magas színvonalú design, melyet több design díj elnyerése igazol. A homogén, egymáshoz jól illeszkedő kínálat mellett a márkára jellemző jegyek folyamatos alkalmazása gondoskodik a készülék összetéveszthetetlen, tipikus megjelenéséről.

Közel 10 éve van jelen a piacon a klasszikus design mellett a hófehér konyhához tökéletesen alkalmazkodó, Platinum White néven futó, fehér üveg-tiszta nemesacél kombinációjú készülékcsalád. A kínálatban megtalálhatóak sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütő, gőzpároló, beépíthető LCD televízió, kétajtós amerikai hűtő és egy egészen különleges csillár-páraelszívó, amely méltán dísze bármely egy légterű konyhának, vagy étkezőnek. Valamennyi front felület rendkívül elegáns, magas fényű fehér üveg valódi nemesacél keretben, nemesacél fogantyúval.

Szintén újdonságnak számítanak a BlackChrome designkészülékek, mely a magasfényű fekete üveget ötvözi magasfényű króm felülettel. Valamennyi fontos szortimentből ki lett választva egy-egy készülék, melyet BlackChrome design-nal láttak el. A választékban megtalálható 60 cm széles sütő, 60 cm széles pirolitikus sütő, gőzpároló, kombi gőzpároló, kompakt sütő mikrohullámmal, kompakt sütő, kávé automata, LCD televízió, edénymelegítő fiók, “fej szabadon” páraelszívó, sziget páraelszívó. Több BlackChrome készülék is reddot design díjat kapott.
A Küppersbusch mindig felismerte az általános trendet, és ahhoz alkalmazkodva fejleszti a készülékeket és azok megjelenését.

TEKA

A Teka a háztartási és fürdőszobai berendezések, ipari konténerek vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva. 1924-ben alapították Németországban, mely Európai referencia a mosogatók, páraelszívók, főzőlapok és sütők tekintetében illetve vezető szerepet tölt be a sörös hordók gyártásában.

A Teka fennállásának több mint 90 éve alatt a beépíthető mosogatók és készülékek, továbbá rozsdamentes konténerek vezető márkája lett.

A vállalat leányvállalatain keresztül 33 országban van jelen, továbbá 27 gyárral rendelkezik Európában, Ázsiában és Amerikában. Termékeit több, mint 110 országban értékesíti, több, mint 100 millió fogyasztónak világszerte.

A folyamatos fejlesztések és innovációk pedig garantálják a készülékek magas színvonalát. A Hydroclean sütők különleges belső bevonatuknak köszönhetően 24 perc alatt teljesen megtisztulhatnak a program segítségével, és nem kell hozzá más, csak egy pohár víz. A Combo beépíthető sütők pedig standard méretük ellenére két különböző sütőtérrel rendelkeznek- időt spórolhat, hiszen egyszerre készülhet el a sült hús és a pizza. Az indukciós főzőlapok Flex funkciója is az idő-és energiaspórolást célozta meg, hiszen a flexibilis főzőlapoknál 30%-kal megnövelhető a főzőfelület.

További érvek a TEKA márka mellett: ECO rendszer, magas, ISO minősítésű termékek, kiváló termékválaszték és 90 év tapasztalata. Az egyetlen olyan vállalat, mely a konyha-és a fürdőszoba felszerelések területén kínál megoldásokat.

GORENJE

Gorenje= kiemelkedő minőség, megbízhatóság, stílus

Miért a Gorenje?

A Gorenje Európa egyik vezető nagykészülék gyártója.

10 éve piacvezetők Magyarországon piacvezetők az ingyenes, 3 év teljes körű garancia tekintetében.

A Gorenje készülékek legalább A+ energiaosztály besorolással rendelkeznek, de a hűtőszekrények között van A+++, mosógépek között pedig A+++ modell is. A Gorenje nagygépek 90 %-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek. A Gorenje Magyarországon elsősorban fagyasztóiról, hűtőszekrényeiről és tűzhelyeiről ismert, azonban mosó- mind szárítógépei is a legmagasabb és legkorszerűbb minőséget és technológiát képviselik. A Gorenje főzőlapok, sütők, páraelszívók, mosogatógépek, melegítő fiókok is egyre inkább a modern konyha minőségi készülékeit jelentik. Kiskészülékekben szintén egyre nagyobb piaci részesedést tudhat magáénak: vasalók, porszívók, önálló mikrohullámú sütők, kenyérsütők, gyümölcscentrifugák, konyhai grillek, robotgépek, turmixgépek, smoothie készítők.. Megbízható Gorenje minőség!

A terméktervezési folyamat során a működés egyszerűsítése és az időmegtakarítás a fő szempont.

A stílus és különleges formák nevében számos világhírű designerrel működnek együtt, mint pl. Ora-Ito vagy Karim Rashid, a Retro hűtőszekrény sorozat pedig saját fejlesztésű. Karim színes készülékei egyedülállóak a piacon.

ISO 9001 és 6 szigma szabványok jelzik, hogy milyen kiemelkedően magas minőségi elvárásoknak felelnek meg a Gorenje termékek. Több mint 50 magyarországi szerviz gondoskodik a vásárlás utáni elégedettségről.

ELICA

Az ELICA cégcsoport nyolc gyára található meg világszerte (Olaszország, Lengyelország, Németország, Mexikó, Kína, India), több mint 3400 dolgozóval.

Az ELICA a páraelszívókban használt motorok egyik legnagyobb gyártója. A levegő minden háztartásban „létrehozható”- vallja Francesco Casoli, az ELICA Vállalatcsoport elnöke. Már a 70-es évek óta, amikor is útjára indult az ELICA páraelszívók gyártása, ugyanazok az alapelvek a cég mottói: dinamika, hosszú élettartam, elegancia.

Az elmúlt közel 40 évben 53 millió család választotta az ELICA elszívóit. Ebben a kiváló minőség és teljesítmény, valamint a számos szabadalmazott innováció mellett nagy szerepet játszott a rendkívül széles választék, a szemet gyönyörködtető design is.

SMEG

„SMEG – Az egész világra kiterjedő márka”

Az olasz SMEG készülékek már több, mint 60 éve vannak jelen világszerte.  Az ízlés és az elegancia összeforrt a SMEG márkanévvel, készülékeik egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust.

A tervezésnél minden esetben a design és a minőség áll a középpontban, ennek köszönhető eredetiségük és rendkívül jó használhatóságuk.

A SMEG nem csak háztartási készülékeket gyárt, de a professzionális szakmai ágazatokban (éttermek, vendéglátóipari egységek, orvosi műszerek) használatos berendezések gyártásában is kiemelkedik. SMEG-et családi vállalkozásként Vittorio Bertazzoni alapította Guastalla város közelében Észak-Olaszországban, és ma a világ egyik vezető háztartási készüléket gyártó vállalatává nőtte ki magát.  Az első BERTAZZONI tűzhely 1906-ban került bemutatásra a milánói Világkiállításon.

1948-ban, a gazdasági növekedés és a gyors városiasodás korszakában jött létre a SMEG, mint fémmegmunkáló és zománcozó üzem. A mai rövidítése a SMEG (Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla) is ezekre az időkre mutat vissza.

Az 1950-es években, a SMEG gyártotta az egyik legelső gáz tűzhelyet teljesen automatikus bekapcsolóval, és a tűzhelyet már biztonsági szeleppel és főzési programozóval/időzítővel látta el. 1963-ban bemutatta az első mosogatógépet, majd nem sokkal ezután piacra dobta a világon elsőként a 60 cm széles, 14 terítékes mosogatógépet. A 1970-es évek közepétől készítette az első beépített főzőlapot és sütőt. 1990-től a SMEG további gyártósorokkal bővítette üzemét, beleértve a mosogató, elszívó és a színes Retro 50’s Style hűtőszekrényeket, melyek hamar ikonikus elemekké váltak a világ minden táján.

A csúcstechnika, melyet gyártás során alkalmaznak,  a lézerrel vágott acélrészek, az évekig tartó minőségtesztelés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy olyan megbízható termékeket képviseljenek a piacon, melyek tényleg kiállják az idő próbáját és mindig jól mutatnak a konyhájában.

BLANCO

A BLANCO csoport a világ egyik piacvezető vállalata a kiváló minőségű háztartási mosogatótálak és csaptelepek piacán. A vállalat a legnagyobb német gyártó és a legfontosabb alapanyagokból gyárt mosogatókat (rozsdamentes acél, SILGRANIT és kerámia).

Több mint 1400 dolgozó a siker alapja. 2015 -ben a vállalat 350 millió eurós forgalmat ért el, ebből közel 65 % -ot a nemzetközi piacokon.

A családi vállalkozást 1925-ben alapították, amely azóta a német minőséget és megbízhatóságot hirdeti.

„Minden szegmensben a legjobb minőség”: Ilyen egyszerűen kimondja az igazságot a BLANCO filozófiája. Ezért már az anyagok kiválasztásánál is a legmagasabb követelményeket támasztjuk. Ez a minőségi követelmény kiterjed a mosogatótálakon és a csaptelepeken túl minden szolgáltatásra, beleértve a szállítások megbízhatóságát és a technikai vevőszolgálatot is.

2009-ben mutatták be a saját fejlesztésű SILGRANIT® PuraDur mosogató alapanyagot, melyek azóta a legnagyobb példányszámban értékesített kompozit anyagú mosogatótálak lettek. Ezeknél a fejlesztéseknél mosogatótálca-specialistaként felhasználták összes, alapanyagokhoz fűződő szakértelmüket és tapasztalatukat.

Az innováció azonban a részletekben rejlik. Első ránézésre láthatatlan, azonban érezhető előnyöket nyújt Önnek. Ezért gyártja a cég a csaptelepeket egy apró, sarokszelepbe építhető szennyszűrővel- így megkímélve Önt a bosszúságtól egy csöpögő csaptelep miatt, és igen nagymértékben megnövekszik a csaptelep élettartama is.

A részletekig átgondolt design – ez mutatja a BLANCO sikerének egyik lényeges faktorát. A BLANCO design részlegének neves nemzetközi designerekkel való kicserélése új impulzust hozott, ezt számos nemzetközi kitüntetés is bizonyítja.

Az esztétikával és a kialakítással szemben támasztott magas követelmények jellemzik a BLANCO SteelArt-ot is, amely mára az egyedi és exkluzív konyhai rozsdamentes megoldások szinonimája lett. Ebben a hightech manufaktúrában szokatlan formájú mosogatók és medencék, és méretre gyártott, integrált mosogatóval és főzőlappal rendelkező rozsdamentes munkafelületek készülnek. Kiváló minőségű csaptelepekkel és innovatív rendszertartozékokkal válik teljessé ez az exkluzív család.

SIRIUS

A SIRIUS S.p.A.  által gyártott páraelszívókat minimalista stílusjegyek jellemzik. Elsősorban a fém és üveg kombinációját helyezik előtérbe, műszaki csúcsteljesítmények sorával és a lehető legszigorúbb minőségellenőrzéssel kombinálva. A páraelszívókat nemcsak különleges formatervezés, hanem egyedi műszaki megoldások – mint BI-POWER Technológiakülső motorok legszélesebb választéka, valamint különleges készülékek, mint a pultba süllyedő vagy a mennyezetbe építhető páraelszívók – is jellemzik.

Páraelszívó típusok: fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, sarok és külső motoros.

FALMEC

Tiszta, egészséges levegő a konyhában?

A Falmec egyedülálló ionizátoros elszívóival lehetséges!

Mit is jelent az E.ionSystem?

Az ionok rendkívül kedvező hatásúak az emberi szervezet számára, közömbösítik a szennyező anyagokat. Az E.ion rendszerrel ellátott elszívókba beépített érzékelő felismeri a kellemetlen szagokat, pl. füstöt, ammóniát, a cigaretta füstöt és a többi szennyező anyagot. Amint romlik a minősége a levegőnek, az érzékelő bekapcsolja a páraelszívót, mely addig tisztítja a levegőt, míg helyre nem áll az egyensúly. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy több, mint 70%-kal csökkennek a kellemetlen szagok.

Az E.ion rendszernek köszönhetően nem csak a levegő lesz tisztább, hanem a hangulatunk is jobb. Energikusabbak, frissebbek, koncentráltabbak leszünk.

Az egészségesebb levegő mellett nagy előnye az E.ion rendszerrel rendelkező elszívóknak, hogy nincs szükség légtechnikai csövekre, falbontásra, egyéb különleges megoldásokra. Ezzel nem csak esztétikusabb látványt nyújt az elszívó és szabadabb kezet kapunk az elhelyezését illetően is, hanem többletköltségünk sem keletkezik. Környezetvédelmi szempontból is kiváló választás, hiszen nincs hő és energiaveszteség, tehát energiatakarékos.

NODOR

A mára már több mint 65 éves tapasztalattal rendelkező Spanyol CNA csoport célja volt, hogy létrehozzon egy ergonomikus, kiemelkedő esztétikummal rendelkező, és az energiafelhasználásban úttörőnek minősülő, megbízható prémium márkát, mely a NODOR nevet kapta. A megvalósítás során jelentős hangsúlyt kapott a kedvező energiafogyasztás és a felhasznált anyagok újrahasznosításának lehetősége.  Termékskálájában megtalálhatók a beépíthető  készülékeken kívül fali, beépíthető, sarok, és sziget páraelszívók illetve mosogatók, csaptelepek és borhűtők is.

CATA

A világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója, több mint 80 országban van jelen. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból és háztartási szellőztetőventilátorokból (több mint 180 féle páraelszívó közül választhatunk).

A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget, mennyezetbe építhető és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű – akár 1200 m³/h készülékek jellemzik a gyár kínálatát.

A Cata mérnökei által használt legújabb fejlesztésű “BRUSHLESS” motorok feleslegessé teszik a szénkeféket, kiküszöbölik a súrlódás nagy részét  és ezzel megnövelik a motor élettartalmát, valamint csökkentik a zajszintjét is. Ezzel lehetővé teszik a piacon az egyik legcsendesebb, de mégis kiemelkedően magas teljesítményű (740m3/h EN 61591 szerint) és rendkívül energiatakarékos – (mindössze 100 W motorteljesítmény felvétel) páraelszívók gyártását.

A különleges 10 fokozatú “Slider” vezérlésnek köszönhetően elegánsan és egyszerűen állíthatjuk be a páraelszívót mindenkor főzés intenzitásának megfelelően. További előnye az utószellőztető funkció és a filterek tisztítására figyelmeztető jelzés is.

A CATA gyár fejlesztésének köszönhetően immáron elérhető a külső motoros páraelszívók legújabb generációja a Silent Split technológia. Ez lehetővé teszi, hogy akár 70%-al* csökkenjen a páraelszívók zajszintje.

LIEBHERR

A Liebherr márkanevet nem kell bemutatni, közismert a hűtőszekrények piacán. Az innovatív vállalat célja olyan könnyen és kényelmesen használható készülékek fejlesztése,  melyek egyszerűbbé teszik a mindennapokat. Hűtőszekrényeik és fagyasztóik  kiváló minőségűek, energiahatékony technológiákat alkalmaznak, és zseniális megoldásokat kínálnak.
Új hűtőszekrényt vásárol,  vagy csak kicseréli a meglévő konyhabútor előlapját? Esetleg vadonatúj konyhabútort tervez? A Liebherr széles választékában gyakorlatilag minden férőhelyre megtalálja a megfelelő készüléket. Termékeik sokszínűsége segít megtalálni a meglévő konyhájához tökéletesen illő készüléket, és rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy újonnan tervezett konyhájába pontosan a megfelelő hűtőszekrényt vagy fagyasztót építse be: beépíthető hűtők, beépíthető fagyasztók és kombinált készülékek, Side by Side készülékek, beépíthető borhűtő.. Önálló készülékek közül szintén megtalálható ez a felosztás, több méretben és kivitelben. A Liebherr hűtőszekrények és fagyasztók praktikus beépítési funkciói révén Ön könnyedén és pontosan integrálhatja a készülékeket konyhájába.

A Liebherr BioFresh technológiájának köszönhetően olyan, különleges hűtőrekeszekben tárolhatjuk ételeinket, amelyek külön-külön optimális körülményeket biztosítanak a zöldségek és gyümölcsök, a húsok, halak és tejtermékek tárolásához. A hőmérséklet és a páratartalom finomhangolása révén az élelmiszerek hosszabban őrzik meg ízüket és tápanyagtartalmukat.
A NoFrost rendszer a levegő keringetésével akadályozza meg a fagyasztott élelmiszerek jegesedését, így soha nem lesz szükség kézi leolvasztásra: ezzel rengeteg energiát, időt és fáradságot takaríthatunk meg. Az élelmiszerek helytakarékos tárolását, valamint a hűtőszekrény könnyű takarítását egy sor praktikus megoldás segíti.