Szolgáltatások

árajánlat készítéstől a szerelésig:

Árajánlat készítés

díjmentes, viszont az elkészült rajzokat csak megrendelés esetén adjuk ki. Bemutatótermünkben a rajzok egyedi igény szerint módosíthatók, alakíthatók. Miért nem adunk ki rajzokat?

  • Mert ez szellemi terméknek minősül
  • Mert amennyiben több változat is készül, ne fordulhasson elő, hogy szereléskor egy régi rajz kerüljön elő a megrendelőnél. Ez bizony komoly félreértésekhez vezethet. Ugye érthető?
  • A véglegesített, megrendelt egyedi konyhabútor, irodabútor, nappali- és hálószobabútor összeállításból igény szerint készítünk rajzokat, melyeket a megrendelő kérésének megfelelően nyomtatott vagy elektronikus úton adunk át.
  • Amennyiben a tervezés folyamán mégis igényelné, hogy rajzokat adjunk át, arra is van lehetőség tervezési díj megfizetése ellenében. A tervezési díjat a munka nagyságától függően egyedileg alakítjuk. Az ily módon fizetett tervezési díjat a megrendeléskor természetesen jóváírjuk.

Az árajánlat készítéshez alaprajzot kérünk, melyen kérjük bejelölni az ajtók, ablakok, radiátorok, konnektorok helyét és az igényeiket. Az árajánlat készítéshez nem szükséges hogy milliméter pontosak legyenek a mérések, mert amennyiben megrendelésre kerül sor, díjmentesen felmérjük a helyiséget, helyiségeket.

Felmérést

szeretne kérni, mert speciális és egyedi igényei vannak lakásának, irodájának berendezésével kapcsolatban? Nem gond hívjon minket vagy írjon e-mailt és mi előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt. A felmérésnek külön díjazása van, amennyiben a megrendelés előtt igényli. A felmérési díjat egyedileg állapítjuk meg (helységek száma, bonyolultság, távolság, stb.) melyet megrendeléskor természetesen jóváírunk, azaz beleszámítódik a megrendelt  egyedi konyhabútor és más lakásbútor vagy irodabútor árába.

Igény felmérés minden esetben történik, hiszen nem mindegy, hogy bútorok standard elemekből vagy az akciós modelljeinkből, esetleg egyedi méretekben kéri.

Az árakat befolyásolják a használt anyagok, felületek, színek, fogantyúk, munkalapok vagy akár a különböző asztallábak és egyedi igények, egyedi elképzelések is.

Irodabútor tervezés az alapján történik, hogy hány fő fogja használni az irodabútorokat. Milyen nagyságú a cég ügyfélforgalma, milyen tevékenység folyik az irodában, milyen méretű irodatechnikai gépeket használnak (fénymásoló, iratmegsemmisítő, fax, számítógépek, stb.). Mindezekre a kérdésekre kérjük, hogy minél pontosabban válaszoljanak, hiszen egy fénymásoló mérete elég tág határok között mozoghat és az irodabútor megtervezésekor az optimális méreteket kell használnunk, hogy a funkcionalitást is szem előtt tartsuk.

Konyhabútor tervezés az alapján történik, hogy hány fős a család, milyen gyakran fogadnak vendégeket és milyenek az étkezési és főzési szokásaik.

Nappali bútor tervezésénél figyelembe vesszük a TV méretét a házi mozi és egyéb szórakoztató elektronikai eszközök helyigényét és természetesen az ülőgarnitúra, fotel, kisasztal elhelyezkedését is.

Hálószobabútor tervezésekor – amennyiben nem lesz külön gardróbszoba – a női és férfi ruhaneműk fajtája és mennyisége fogja meghatározni az elrendezést, valamint az ágy esetében az alvási igényeket vesszük figyelembe.

Hogyan tovább?

Amikor már minden szükséges információ a birtokunkban van ahhoz, hogy megtervezzük bútorát, néhány napon belül elkészítjük a terveket és az árajánlatunkat. Amennyiben kéri, akár több variációt is készítünk. Az elkészült tervet vagy terveket előre legyeztetett személyes konzultáció alkalmával az Önök egyedi igényeinek megfelelően módosítjuk, alakítjuk tovább. Minden esetben színes 3D látványtervet készítünk irodabútoráról. A végleges változatot, melyet jóváhagynak gyártásba adjuk.

Gyártási határidő függ a választott anyagoktól és a mennyiségtől is, 3-8 hét alatt elkészülnek a megtervezett bútorok. Megrendeléskor mindenféleképpen tájékoztatjuk a várható szállítási határidőről, illetve a tervezés folyamán már elmondjuk, hogy melyik felület vagy anyag esetében mire számíthatunk majd a megrendeléskor.

Szerelés és a szállítási díjat a bútorok ára nem tartalmazza. Ezeket a költségeket minden esetben egyedileg határozzuk meg és külön-külön fel is tüntetjük. A garancia természetesen megmarad abban az esetben is, ha a megrendelő szállítja el és szereli be a megrendelt konyha, nappali vagy irodabútorokat. Reklamációt viszont nem fogadunk el amennyiben szállítás közben sérülne meg a bútor vagy valamelyik alkatrész. A szerelésre visszavezethető, és szerelés közben adódó problémákra sem tudunk felelősséget és garanciát vállalni térítésmentesen, de természetesen mindenben az Önök segítségére leszünk, ha kérdés és probléma merülne fel. Szerelőink tapasztalt profi gépekkel rendelkező szakemberek, akik mögött több mint 15 éves tapasztalat van.

Garancia

Bútorainkhoz minőségi alapanyagot használunk és a szem előtt tartjuk az ergonómiát, funkcionalitást, praktikus és egyedi megoldásokat, egyedi kialakításokat. A kialakításkor a modern megjelenés és gazdag színválaszték fontos tényező, mely lehetővé teszi, hogy a bútor minél jobban illeszkedjen cége arculatához, kellemes környezetet biztosítson az ügyfelei és dolgozó számára. Termékeink értékét növeli, hogy nem csak hosszú távra tervezzük, hanem a jó minőség mellett rövid szállítási határidőt is biztosítunk. Amennyiben évek múlva át szeretne költözni egy másik lakásba vagy csak alakítani, bővíteni szeretné a nálunk vásárolt bútorait, akkor mi díjmenetesen felülvizsgáljuk és javaslatot illetve árajánlatot teszünk a kérésének megfelelően.

Az 1 éves garanciális időtartam 2021. január 1-től megváltozik. A jótállás időtartama az eladási ár alapján növekszik:

    • a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
    • a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,
    • 250 000 forint eladási ár felett három év.