Rólunk

Bemutatótermünk Budapesten,

a III. kerületben, Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több éves tapasztalattal rendelkező tervezőink várják Önöket.

A saját gyártás mellett magyar és külföldi beszállítóink is vannak. A Hanák bútorgyár partnereként Vásárlóink olyan minőséget is megismerhetnek, mely magában rejti az olasz életérzést, stílust és a német minőséget, precizitást. Minden bútorunk – legyen szó akár modern és fiatalos konyhabútorról, klasszikus nappaliról, vagy akár praktikus irodabútorról – minden esetben személyre szabott és egyedi megoldásokban lesz gazdag. Mi abban gondolkodunk, hogy amit kínálunk, azzal megkönnyítsük a megrendelőink mindennapjait, mindezt a lehető legjobb ár-érték arányban. Szakképzett lakberendező és bútortervezőink sok éves tapasztalattal állnak az érdeklődők szolgálatában. Hasznos tanácsokat tudunk adni a beépíthető konyhai gépek terén is, hiszen rendszeresen részt veszünk a gép gyártók továbbképzésein. Nem sajnáljuk ráfordítani az időnket arra, hogy megrendelőink igényeit megfelelően körbejárjuk, megismerjük akár a bútorok tervezése, vagy konyhai gépek kiválasztása terén. Szakmai tapasztalatunkat igyekszünk úgy átadni, hogy a megtervezett bútorok illeszkedjenek a belső terekhez, melyeket Ön, kedves Megrendelő valóban szívesen és örömmel használna.

Lépések

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen időpontot egy személyes konzultációra : +36 70 368 7555, e-mail: cnbutor.robert@gmail.com
  2. Mérje le a falakat, radiátorok, ablakok, ajtók, stb. elhelyezkedését, vagy hozzon egy méretezett alaprajzot.
  3. Jöjjön el hozzánk, válasszuk ki együtt a színeket, anyagokat, formákat. Ha a tervezést ránk bízza, rengeteg időt és energiát spórolhat meg. A terveket a legtökéletesebb megoldásig csiszoljuk, célunk, hogy a legkevesebb kompromisszummal valósuljon meg az Ön praktikus és személyre szabott otthona.
  4. Gyártásba adás előtt helyszíni felmérést végzünk.
  5. Véglegesítés, megrendelés aláírása, előleg befizetése.
  6. Szállítás, bútorszerelés, készülékek beüzemelése szakszerviz által

Minden kedves régi és leendő

vásárlónkat arra biztatunk, hogy vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat, azaz a 3D látványtervezést, tanácsadást, egyedi konyhabútor, nappali, és irodabútor tervezést. Jöjjön el bemutatótermünkbe és a kiállított konyhabútorainkon, irodabútorainkon keresztül ismerje meg a bútorok minőségét és stílusát, vegye kézbe a különböző anyagokat, tekintse meg a felületeket. Próbálja ki a fiókokat, felnyíló és kihúzható vasalatokat és a sarok megoldásokat.

Lakberendezőink és bútortervezőink, profi szerelőink azon fáradoznak, hogy Ön megtapasztalhassa milyen a jól átgondolt, stílusos, praktikusan megtervezett bútorok használata, prémium minőségben.
Ha Ön prémium kategóriás egyedi konyhabútorra, beépíthető készülékre, étkezőre, nappali bútorra, vagy ötlet és szín-gazdag fiatalos bútorra vágyik, akkor minket keresett és megtalált!

Egységes stílusban rendezheti be otthonát, ha hozzánk ellátogat. A beépíthető készülékek között, a Neff, Bosch,  Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Cata, Falmec, Nodor, Foster, Sirius, Smeg, Elica, Blanco, Teka partnereként KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk Vevőinket!