Otthonfelújítási program 2021 – a color naturalis bútoroknál is!

A kormány által finanszírozott Otthonfelújítási Program keretében a gyermekes családoknak lehetősége nyílik igénybe venni az állami támogatást, melynek keretében a lakásfelújítás során keletkezett költségek felét visszaigényelhetik.

A 2021. január 1-től igénybe vehető támogatás feltételei:

A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3.000.000,- Ft. 

  • A támogatás családonként egyszer vehető igénybe
  • A felújítandó lakás legalább egy éve az igénylő bejelentett lakóhelye ill. az ingatlan legalább 50%-a hivatalosan is a saját tulajdonban legyen.
  • A családban legalább egy, a háztartásban élő gyermek él, ide a legalább 12 hetes magzatok és a 25. életévüket még be nem töltött gyermekek is beleszámítanak. Házaspárok, élettársak, egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel.
  • A támogatás igénybevételének további feltétele legalább 1 éves, maximum 30 napra megszakított folyamatos tb-jogviszony, illetve a köztartozás alóli mentesség.
  • A támogatás szinte minden felújítási tevékenységre igényelhető, többek között beépíthető bútor vagy konyhai gépek cseréje; nem lakás céljára szolgáló helyiség, pl. nyári konyha ill. mosókonyha felújítása
  • A vállalkozó az igénylőnek nem közeli hozzátartozója vagy élettársa.
  • FONTOS: A támogatás összegében az anyagköltség, illetve vállalkozói díj (szerelés, szállítás, tervezés) 50-50%-os arányban szerepelhet.
  • A támogatás utólagos finanszírozású: a felújítási munkálatok végén, a legutolsó számla kifizetését követő 60 napon belül kell a számlákat eljuttatni a Magyar Államkincstárhoz, az elbírálási határidő 30 nap. Amennyiben az igénylő minden feltételnek megfelel, 5 napon belül elutalják a támogatás összegét.
  • A támogatás legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető (kivéve banki finanszírozás esetén).

Segítségünkkel megvalósíthatja régóta tervezett konyhabútor, nappali bútor, előszobaszekrény, hálószobabútor és gardróbszekrény felújítását!

Megtervezzük, legyártjuk, kiszállítjuk és be is szereljük új bútorait! Legyen szó modern vagy klasszikus stílusról, a legújabb konyhai trendeket és elvárásokat megvalósító bútorról vagy beépíthető készülékekről, nálunk jó helyen jár!

Tisztelt Érdeklődők! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kizárólag megbeszélt időpontra érkező Ügyfeleket tudunk fogadni! Bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

📧 cnbutor.info@gmail.com

☎️ 06703687555; 06703110317