Munkalapok, kiegészítők

Dekton must have.. mit is jelent ez?
Dekton kell nekem.. de ez most egy kicsit több ..

Munkalapjaink

1. kvarckövek

Bemutatótermünkben megtekintheted a Silestone, Technistone és Legranto (Lechner) kövek színmintáit. Kiállítottunk egy 2 cm vastagságú fürdőszoba pultot Legranto kőből, valamint egy 10 cm vastag bárpultot a Silestone kedvelt típusából.

-A Silestone 90%-ban természetes kvarcból készült keverék, kiemelkedően kemény és ellenálló. Polírozott, Suede és Vulcano felületekkel is rendelhetőek egyes típusok.
-A Technistone egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Polírozott, matt, antik, csiszolt, pala, szálcsiszolt felülettel rendelhető.
-A Legranto kövek kisugárzásra és érzetre a valódi kő hangulatát idézik. Fantáziadús,kőre emlékeztető felületekkel a kvarckő végtelen sok formalehetőséget kínál. Léteznek fényes, strukturált és matt felületű típusok is.
– Mindhárom fajtából rendelhető hátfal is.

Munkalapjaink

2. Dekton

A Dekton egy ultra kompakt felület, mely üveg, porcelán, valamint magas minőségű kvarc munkafelületekhez felhasznált nyersanyagok kifinomult keverékéből állítottak össze.

-Ellenáll a hőnek, foltoknak, UV-sugaraknak, karcolásnak, dörzsölésnek, jégnek: gyakorlatilag mindennek.

-A Dekton égés, megperzselődés vagy elrepedés nélkül ellenáll a magas hőmérsékleteknek- ez konyhabútornál nagy előny, hiszen forró edények és eszközök (pl. fazekak) a károsodás okozása nélkül közvetlenül letehetők a felületre.

-A Dekton méretének (max. 320 x 144 cm) és kis súlyának köszönhetően a konyhák, fürdőszobák, homlokzatok, falak és nagy forgalmú járófelületek kialakításának lehetőségei határtalanok. Bemutatótermünkben megtekintheti a színeket, megtapinthatja és tesztelheti az egyik legtartósabb anyagot. Széles színválasztékából garantáltan megtalálja a konyhabútorához illőt!

Munkalapjaink

3. Corian

A Corian ásványi anyag-akril keveréke: rendkívül jól formálható, optikailag fugamentes felületet eredményez.

-Hő hatására hajlítható, gyakorlatilag bármilyen forma kialakítható belőle- akár a mosogatótál is lehet Corianból, így úgy néz ki, mintha egy táblából lenne „öntve” a pult és a mosogatótál. Hátfalként is használható- ebben az esetben a hátfal a pult toldásmentes folytatása. Pórusmentes felületének köszönhetően rendkívül higiénikus, nem szívja magába a folyadékot, nagyon könnyen takarítható. Sav, lúg és vegyszerálló.  Kellemes, meleg tapintású, magas a kopásállósága.

– Vízálló és homogén felületének köszönhetően fürdőszobákba is kitűnő választás, akár mosdóként, akár pultként. Nagyobb közösségi terek, recepciós pultok kedvelt alapanyaga. Széles színválasztékában mindenki megtalálhatja kedvencét.

Munkalapjaink

4. Tömörfa munkalap

-Nincs szebb a tömörfa munkalapnál! Meleg, lágy hatása az otthonosság érzetét kelti- jól kombinálható világos és sötét bútorszínekkel is. Tartós és megújítható nyersanyag. Tömörfa munkalapjaink 30-, 40- és 60 mm-es vastagságban elérhetőek. Minden vastagsági méret rendelhető lágy-, leélezett- és enyhén lekerekített élzárással. Hátfalként nem alkalmazható, üveg hátfallal viszont nagyon mutatós.

-Tömörfa munkalapjaink gyárilag háromszor kerülnek olajozásra, speciális konyhai környezetre szánt biológiai ápoló olajjal

-Mint minden természetes anyag, rendszeres ápolást, felületkezelést igényel. Az odafigyelésnek köszönhetően olyan munkafelületet kap, melyben hosszú időn keresztül örömét lelheti.

Munkalapjaink

5. Hagyományos (laminált) munkalap

– A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában.
– Hatalmas, minden stílushoz és színhez passzoló választék jellemzi: matt, magasfényű, kő, fahatású, fantázia dekorok közül választhat a megrendelő. Könnyen tisztítható, tartós felület.

– Milyen is az a laminált munkalap? Több, speciális gyantával átitatott papírréteg kerül összepréselésre, majd ezt ragasztják fel egy forgácslapra. A felső réteget festik, vagy nyomtatják, végül pedig ellátják egy védőréteggel.

– Nálunk a 18, 40 és 60 mm vastagságú munkalapok kaphatóak, többféle élzárással: lehet gyári lekerekített (posztforming), négyszögletes (ABS élzárással), illetve a legtöbb munkalaphoz rendelhető fa-, alumínium-, színazonos dekor vagy vastagélzárás, mely akár más dekorszínekkel is kombinálható. Különleges élzárással egyedivé varázsolhatod konyhádat!

– Minden laminált felület színazonos hátfalként is kapható 16-17-18mm vastagságban!

Munkalapjaink

6. Üveg munkalapok

Az üveggel a legkülönlegesebb és legexkluzívabb terveket is életre kelthetjük.

– Munkalapként és hátfalként is megállja a helyét.
Kedvelt az egyszínű változat, de rendelhető trendi és exkluzív motívumokkal, vagy az általad választott kedvenc családi fotóval, mellyel még otthonosabbá varázsolhatod konyhádat. A minták a legmodernebb nyomtatási technológiával készülnek, ennek köszönhetően nem árt nekik sem az UV-fény, sem a hő.
– Rendkívül jól tisztán tartható, tartós anyag.
– Az üvegből készült hátfalak 6mm vagy 12mm vastagságban rendelhetőek. A felület nagyságától függően a minták különbözőek lehetnek. Ha saját képet szeretnél, a minél jobb hatás eléréséhez szükséges a nagy felbontás és a jó minőség.
– Üveg munkalapok: 12 mm vastag biztonsági-, edzett üveg, fényes és kétféle matt felület (Mezzo és Satin+). létezik a szortimentben. Hordozólappal 30- ,40- vagy 60 mm vastag munkalapként elérhető.

➡️Az üveg, a konyhában és fürdőszobában népszerű alapanyag, a divatos és egyedi mintáknak köszönhetően azonban egyre több közösségi épületben is találkozhatunk vele, akár egy kávézóban, vagy információs pult kísérőjeként.
Bemutatótermünkben megrendelhető, megtekinthető színminták alapján!

Munkalapjaink

DEKTON munkalap

Végre nálunk is elérhető a Dekton munkalap! És az mégis milyen? Mindennek ellenálló! Bírja a hőt, vágni lehet rajta, ellenáll a savaknak és mindenféle szennyeződésnek. Akár tüzet is rakhatunk rajta! Kvarc, üveg és porcelán keveréke, ezáltal az egyik legtartósabb és legszebb anyag. Nálunk megrendelheti, a különböző színek és felületek pedig elérhetőek bemutatótermünkben. Ha nem hisz nekünk, nézze meg ezt a kis videót.. magáért beszél! Bővebb információ és időpont egyeztetés tervezéshez: 06-70-368-7555

Fogantyú választékunk

A design a részletekben (is) rejlik!

Nem elég egy jól megválasztott front vagy szín, az se mindegy, milyen fogantyút választunk a bútorhoz. Fontos, hogy színében és hangulatában passzoljon a kiválasztott stílushoz, mert csak így lesz kerek egész újonnan vásárolt bútorunk.
Nálunk rengeteg fogantyú közül válogathatsz, legyen akár modern, akár klasszikus a stílusod!

Üveg hátfalak

Az üveg hátfalakkal  a legkülönlegesebb és legexkluzívabb terveket is életre kelthetjük. Rendelhető trendi és exkluzív motívumokkal, vagy az Ön által választott kedvenc családi fotóval, mellyel még otthonosabbá varázsolhatja konyháját. A minták a legmodernebb nyomtatási technológiával készülnek, ennek köszönhetően nem árt nekik sem az UV-fény, sem a hő. Rendkívül jól tisztán tartható, tartós anyag.

Többféle vastagságú üveggel lehet rendelni, azonban a vastagságtól és a felület nagyságától függően a minták különbözőek lehetnek. Rendelje meg saját üveg hátfalát a kívánt mintázattal, vagy egy kedvelt családi fotóval, és megrendelés után 4-5 héten belül konyhája éke lehet! A minél jobb hatás eléréséhez szükséges a nagy felbontás és a jó minőség.

Az üveg, a konyhában és fürdőszobában népszerű alapanyag, a divatos és egyedi mintáknak köszönhetően azonban egyre több közösségi épületben is találkozhatunk vele, akár egy kávézóban, vagy információs pult kísérőjeként.  Az üveg hátfal tömörfa munkalapokkal, vagy ásványi anyaggal kombinálva ötvözi az időtállóságot és a modern hatást.

Képek forrása: D.Lechner GmbH.