Miért jó az indukciós főzőlap?
Gyorsabb, hatékonyabb, biztonságosabb, mint a hagyományos főzőlapok.
Az indukciós technológia alapja egy mágneses mező, mely közvetlenül az edény alját melegíti fel. A főzőlap NEM melegszik, csak az edény és az étel. Szemben a hagyományos főzőlapokkal kevesebb az energia- és hőveszteség, így olcsóbb és gyorsabb a főzés.
Könnyen takarítható, hiszen a fűtőszálak hiányának következtében kevésbé forrósodik fel.
Mágnesezhető edényekkel működik (ezt egy mágnessel könnyen tesztelhetjük). Manapság már szinte minden főzőlapgyártónál rendelhetőek a főzőlapjaikhoz megfelelő lábasok, vagy pedig egy adapter, mellyel a régi edényeink – akár a jénai tál is – használhatóak lesznek.
Nem sokkal drágábbak, mint a hagyományos főzőlapok, azonban az alacsony energiafelhasználás miatt hamar megtérül az áruk, hiszen a hagyományos főzőlaphoz képest akár 60-70%-kal kevesebb energiát használnak fel.
További információ, árajánlatkérés az alábbi elérhetőségeken:
cnbutor.info@gmail.com
☎️06703687555