Elérhetőségeink

COLOR NATURALIS BÚTOROK

A jól megválasztott bútorok hangulatot, otthont teremtenek, atmoszférát kölcsönöznek a belső tereknek. Mi abban tudunk segíteni Önnek, hogy megtalálja a legmegfelelőbb összeállítást. Legyen szó klasszikus vagy modern bútorról, legyen szó színes, fautánzatú vagy fából készült egyedi bútorról. Tapasztalatunk most jól jöhet Önnek, hiszen mi azért vagyunk, hogy Önnek segíthessünk. Nemes anyagok, professzionális kidolgozás, hosszú élettartam, egyedi bútor megoldások ötvöződnek a legkorszerűbb technikával, technológiákkal. Az ön elképzelései alapján, saját terveinkkel ötvözve készülnek az egyedi Color Naturalis Bútorok.

Bútortervezéshez és árajánlatkéréshez kérjük, hogy időpontot szíveskedjenek egyeztetni kollégáinkkal, az alábbi elérhetőségeken.

Szalma Róbert

bútortervező

+36 70 368 7555

e-mail: cnbutor.robert@gmail.com

1997-ben kezdtem el faipari végzettségemnek megfelelően a bútorszakmában dolgozni. A bútortervezés számomra az egyik legváltozatosabb és legkreatívabb munka. Szeretem látni, ahogy a megrendelő elképzeléséből először látványrajz lesz, majd a helyszínen a látványrajz életre kel. Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleim jól érezzék magukat és szeressék használni a megrendelt bútoraikat.

Beé Cecília

bútortervező

+36 70 978 9984

e-mail: cnbutor.tervezes@gmail.com

 

Megközelíthetőség:

color naturalis bútorok
1037 Budapest, Bokor u.10.

Nyitvatartás (tervezéshez, árajánlatkéréshez bejelentkezés szükséges!!):

Hétfőtől péntekig : 10.00h – 18.00h

Szombaton: bemutatótermünk, mint minden évben, a nyári hónapokban szombatonként zárva tart! Kizárólag előre bejelentkezett Ügyfeleinket tudjuk fogadni!

Vasárnap: zárva


Tömegközlekedéssel : 17, 19, 49 villamossal a Katinyi mártírok parkja megállóig. Innen gyalog 1 percre van a bemutatótermünk.