Csempe helyett…

Napjainkban számos lehetőség közül választhat az, aki konyhájában hátfalként, tehát az alsó és felső elemsor közötti terület borításaként nem hagyományos csempét szeretne használni. Rendkívül modern és esztétikus hatást kelt akár egy üveg hátfal vagy kerámia felület, de sokan szeretik a munkapult folytatásaként felfutó borítást, legyen az hagyományos munkalap vagy akár természetes anyag. Az utóbbi években a prémium kategóriát az üveg és kerámia hátfalak képviselik.

A laminált alapanyag a legismertebb és a leggyakrabban alkalmazott munkafelület a konyhában, tartós és könnyen tisztítható. A paletta széles: az egyszínűtől a fényes felületeken át, a strukturált és kőhatásúakig mindenki találhat számára megfelelőt. Minden laminált felület színazonos hátfalként is kapható.

01Nem csak a konyhában, irodabútorainknál is kedvelt a laminált hátfal, hiszen esztétikus és jobban tisztán tartható, mint a festett vagy a tapétázott fal.

Bemutatótermünkben több konyhánál, illetve irodabútorunk tervezésekor is ezt a lehetőséget választottuk. A hozzánk ellátogató érdeklődők több példát is láthatnak kiállított bútorainkon.

Az egyediség legszembetűnőbb az üveg hátfalaknál, mellyel a legkülönlegesebb és legexkluzívabb terveket is életre kelthetjük. Rendelhető trendi és exkluzív motívumokkal, vagy az Ön által választott kedvenc családi fotóval, mellyel még otthonosabbá varázsolhatja konyháját. A minták a legmodernebb nyomtatási technológiával készülnek, ennek köszönhetően nem árt nekik sem az UV-fény, sem a hő.

Valamennyi motívum rendelhető többféle vastagságú üveggel, azonban a vastagságtól és a felület nagyságától függően a minták különbözőek lehetnek. Rendelje meg saját üveg hátfalát a kívánt mintázattal, vagy egy kedvelt családi fotóval, és megrendelés után 4-5 héten belül konyhája éke lehet! A minél jobb hatás eléréséhez szükséges a nagy felbontás és a jó minőség.

06 M59 gross M47 gross Szürke konyha kis térben 2

Az üveg, a konyhában és fürdőszobában népszerű alapanyag, a divatos és egyedi mintáknak köszönhetően azonban egyre több közösségi épületben is találkozhatunk vele, akár egy kávézóban, vagy információs pult kísérőjeként.  Az üveg hátfal tömörfa munkalapokkal, vagy ásványi anyaggal kombinálva ötvözi az időtállóságot és a modern hatást.

08 09

10 
Kerámia munkalap csak pár éve van jelen a piacon, tehát viszonylag újdonságnak számít a konyha világában. Természetes anyag, kevés „gondoskodást” igényel. Rendkívül   könnyen tisztítható, higiénikus, pórusmentességének köszönhetően nem szívja magába a folyadékot. Egyre több ügyfelünk választja emiatt felfutó hátfalnak is, vagy akár páraelszívó mögé. Környezettudatos használóknak megfelelő alapanyag, hiszen teljes mértékben újrahasznosítható.

11A természetes alapanyagok kedvelőinek ajánljuk az ásványi anyagból készült munkalapot és hátfalat. A természetes kő az állandósság egyik szimbóluma. Ügyfeleink körében kedvelt a kő munkalap, valamint az üveg hátfal kombinációja, mely szemet gyönyörködtető látvány.

12Kedvelt alapanyag a kvarckő is, mely érzetre a valódi kő hangulatát idézi. Akik a természetes kő hívei, azok lelkesedni fognak a kvarckőért is. Fantáziadús mintákkal, illetve kőre emlékeztető felületekkel a kvarckő végtelen sok formalehetőséget kínál. A kvarckő kollekció hátfalként is alkalmazható.

13

Sokan kérdezik, mi a helyzet a tömörfa hátfallal? Munkalapként (megfelelő páratartalom és ápolás mellett!) megállja a helyét, azonban hátfalnak nem szoktuk ajánlani. Ennek oka a hajlékonysága, sérülékenysége, például a főzőlap mögött állandó hő éri. Az érdeklődőknek a Lechner „Compact massiv” fantázianevű munkalapját alternatívaként kínáljuk, mely hátfalként is kitűnő választás. A termékcsalád ötvözi a természetes fa melegségét és az attraktív formavilágot, 12 mm-es vastagságával és fekete magjával modern és exkluzív hatást érhetünk el. A rendszeres ápolás fa esetében szükséges, de a rendszeres gondoskodásnak és felületkezelésnek köszönhetően olyan felületet kaphat, melyben hosszú időn keresztül örömét lelheti.

A kínálat hátfalak tekintetében sokrétű és nagy a választék, mi azonban segítünk kiválasztani az Ön számára megfelelőt!  A felsorolt termékek bemutatótermünkben megtekinthetőek, keressen minket bizalommal!

cnbutor.info@gmail.com, cnbutor.tervezés@gmail.com

☎️ 06703687555; 06709789984

Képek forrása: “D.Lechner GmbH. Minden jog fenntartva!©